over ons

GEDREVEN, GEPASSIONEERD, GEMOTIVEERD.


1 mei 2010. Een nieuwe start voor sportclub Fitomania, een nieuwe start voor ons. Onervaren, maar vastberaden doken we in een onbekend, maar vooral sportief verhaal. Sinds die eerste mei in 2010 hebben we verder geschreven aan het verhaal van Fitomania en hebben we een uitzonderlijk gezellige club kunnen uitbouwen waar sport en gezelligheid één geheel vormen. Na zeven jaar onder de naam 'Fitomania' neemt het verhaal een nieuwe wending. Fitomania ondergaat een totale metamorfose om een nog betere en leukere sportervaring te kunnen garanderen. Turnhout wordt Oud-Turnhout. 'Fitomania' wordt 'Distrikt 7'. Het aanbod aan kwalitatieve lessen nemen we mee door en willen we verder uitbreiden. Maar vooral: nog meer dan voorheen willen we het sociale aspect van sporten blijven benadrukken.

"The game is on! It's time to make magic happen! Het verhaal gaat verder. Een nieuwe pagina, een nieuw hoofdstuk, een nieuw sportpaleis."

Sporten is meer dan een workout alleen. Het is ook mensen ontmoeten, ontspannen, gezellig napraten na je training en genieten. Het is een totaalervaring. De ongelooflijk gezellige 'vibe' die Fitomania eigen was, inspireert en motiveert. En dat wil onze club meer dan ooit belichamen.

Een nieuwe setting, een berg motivatie, een geweldig enthousiast team. Wij zijn klaar voor het volgende hoofdstuk: DISTRIKT 7.


Dries & Evelyne