aanbod

BBB

Shape it up! Een doelgerichte, low-impact workout mét resultaat. Tijdens deze heerlijke figuurtraining werk je 'van top tot teen' aan de versteviging van je lichaam! 

Pilates mat

Bij pilates mat werken we op het verstevigen van de core, lenigheid en evenwicht. Je hebt geen ervaring nodig; enkel je matje en jezelf. Je gaat actief de diepste buikspieren inzetten om zo tot een sterker lichaam te komen.

Pilates & barre

Ook bij pilates & barre kiezen we voor een full body workout met focus op je powerhouse/core, billen & benen. En omdat een goede houding zo belangrijk is, komt het mooie van klassiek ballet vaak terug in onze oefeningen. Maar je hoeft zeker geen ballerina te zijn om te kunnen deelnemen aan onze barre workout.

Power 

Trainen op kracht en uithouding in kracht. Power is de ideale les als je wil werken aan je hele lichaam. En de zwaarte van de les pas je toch gewoon aan je eigen wensen aan!

Seniorenfitness 

Een speciaal bewegingsprogramma voor senioren: lage instapdrempel, leuke aangepaste oefeningen en toch een individuele begeleiding binnen een gezellig groepsgebeuren. Omdat iedereen moet blijven sporten.

Sh'dance

Dance, sweat, smile! Verbeter je conditie, coördinatie en flexibiliteit op de leukste beats van vroeger en nu. Verstand op nul, alleen positieve vibes en zweten maar!

Spinning

Verbeter je conditie in een mum van tijd en verbrand calorieën als nooit tevoren! Gewoon fietsen brengen we naar een hoger niveau. Ook voor beginners! 

Circuit

Bij de circuit-les proberen we jullie op een uurtje goed te laten zweten. Dit door 10 standen waar verschillende spiergroepen op verschillende manieren aangesproken worden. Een mooie combinatie van zowel kracht als uithouding zal jou in een mum van tijd doen zweten en een endorfine boost bezorgen!

Step Fatburn

De leukste choreo's op de step. Stevige beats en sweat mode on! Een intense conditietraining waarbij je een uur lang al je zorgen vergeet!

Vinyasa yoga

Vinyasa yoga is een dynamische vorm van yoga waar de bewegingen gekoppeld worden aan de ademhaling. Je ontwikkelt kracht, flexibiliteit en balans in je lichaam.

Hatha yoga

Met Hatha Yoga brengen we lichaam, energie en geest samen. We verbinden ademhaling met beweging om zo focus te leggen, ons lichaam te doorvoelen en onze geest vrij te maken. Hatha Yoga is een laagdrempelige vorm van yoga, toegankelijk voor iedereen die yoga wil ervaren

(yin) aireal yoga

Je gebruikt je lichaam, de zwaartekracht en een hangmat. Deze discipline werkt in alle zachtheid in op je lichaam. Je souplesse, balans, kracht en vertrouwen verbeteren. Ook ideaal ter relaxatie!.

Zumba 50+

De combinatie van een leuke figuurtraining met het swingende van een sh'dance. Aangepast aan lichaam en leeftijd. Omdat we de machine moeten blijven smeren!