DISTRIKT 7

Hi, welkom bij Distrikt 7!


Distrikt 7 draait om beweging én beleving, fitness én fun. 

Onze club biedt alles om te werken aan een betere conditie, meer kracht, een hoger energiepeil en een positievere, gezondere levensstijl. Kortom, alle ingrediënten om lekker in je vel te zitten en je fitter, gezonder en actiever te voelen.

Groepsfitness, personal training, yoga, spinning, pilates, voedingsleer (Empower), ... Distrikt 7 biedt een allround ondersteuning voor iedereen die op een positieve manier zijn of haar levensstijl wil verbeteren.

En daarbij zetten we graag in op 'beleving'. Want sporten is zoveel meer dan alleen een workout.
We verwelkomen je het hele jaar door in een aangename omgeving, omringd door een enthousiast en gemotiveerd team van professionele coaches. Onze trainers inspireren, activeren en motiveren je om je sportieve grenzen op te zoeken en te verleggen. En dat in een vertrouwde, huiselijke omgeving. Want je goed voelen doe je in een omgeving die als thuis aanvoelt. 

Distrikt 7 is een plek waar je beweegt, beleeft en ontmoet. We zijn één sportieve community waar hechte vriendschappen ontstaan. Na je workout verwelkomen we je dan ook graag in onze bar. Hier komen veel van onze sportieve klanten hun training afsluiten met een gezellige afterworkout. Want het mag net ietsje meer zijn, toch?

Dus... Ready? Set. Sweat! 

Vind bij Distrikt 7 de workout die jou met plezier laat sporten!


Via ons online platform kan je zowel lessen reserveren als annuleren. Geen telefonische annulaties.

Ben je nog geen lid, maar wil je toch graag deelnemen? Geen probleem. Meld je hier aan, maak een account aan en reserveer vervolgens via bovenstaande link je favoriete workout.

.

THE JOY OF SPORTS. BECAUSE WE ALL LIKE TO HAVE A GOOD TIME!

 

Sporten. Ontspannen. Genieten. Samen zijn. Onder 'sporten' verstaan we het totaalpakket. En daarom willen we bij Distrikt 7 net dat ietsje meer bieden, net dat ietsje anders zijn dan de doorsnee fitnessclub. Niet enkel een leuke workout aanbieden, maar iedereen goed doen voelen, iedereen zijn doelen doen bereiken. Sporten in een vertrouwde, huiselijke omgeving, gemotiveerd worden door enthousiaste lesgevers en medesporters, genieten van een zware inspanning, grenzen verleggen, ontspannen na een intensieve training. Omdat sporten een leuke ervaring moet zijn!


Your own D7 gear!

Geef je workout een extra boost met je eigen D7 gear.

Omdat we van veel leden de reactie kregen dat ze hun sportclub graag wilden steunen de komende periode, hebben we een leuke D7 support'ers kit uitgewerkt. Ideaal om je workout wat te stimuleren. Bovendien kan je het pakket ook uitbreiden met je eigen D7 sweater of shirt.

Op die manier kunnen zij die willen hun club steunen en krijgen ze er iets leuk voor in de plaats. 

Klik hier voor meer informatie!