DISTRIKT 7

WE'RE BACK!

Covid-19 heeft ons flink te pakken en hoewel er van overheidswege nog steeds veel te weinig aandacht uitgaat naar het belang van sport en bewegen, vinden we bij Distrikt 7 dat het hoog tijd wordt om terug iedereen zoveel mogelijk aan het sporten/bewegen te krijgen.

Hoe langer hoe meer worden we ook door veel enthousiaste leden aan de mouw getrokken en voelen we de grote nood om weer te kunnen genieten van een leuke workout. Om die reden hebben we de handen wederom in elkaar geslagen en zijn we beginnen nadenken, puzzelen en schuiven om jullie weer veilig en honderd procent corona-proof te kunnen ontvangen.

Geen overvol aanbod bij start, maar wel onze belangrijkste essentials. √Čn, geleidelijk aan breiden we het aanbod verder uit. Snel schakelen is inmiddels onze nieuwe specialiteit.

Een goede conditie, een gezonde weerstand zijn belangrijker dan ooit. Dus vlieg er meteen in! Want bewegen draagt bij aan jouw 'healthy state of mind' en vooral: je wordt er sterker en gezonder door!

Al onze activiteiten worden georganiseerd volgens de geldende corona veiligheidsmaatregelen en werden besproken met de plaatselijke overheidBenieuwd naar onze rooster en hoe het allemaal in zijn werk gaat? Neem dan snel even een kijkje op deze pagina.

Let wel, geboekte lessen kunnen niet geannuleerd of gewisseld worden.


Ben je nog geen lid, maar wil je toch graag deelnemen? Geen probleem. Meld je hier aan, maak een account aan en reserveer vervolgens via bovenstaande link je favoriete workout.


Your own D7 gear!

Geef je workout een extra boost met je eigen D7 gear.

Omdat we van veel leden de reactie kregen dat ze hun sportclub graag wilden steunen de komende periode, hebben we een leuke D7 support'ers kit uitgewerkt. Ideaal om je workout wat te stimuleren. Bovendien kan je het pakket ook uitbreiden met je eigen D7 sweater of shirt.

Op die manier kunnen zij die willen hun club steunen en krijgen ze er iets leuk voor in de plaats. 

Klik hier voor meer informatie!Via ons online platform kan je zowel lessen reserveren als annuleren. Geen telefonische annulaties.

De gratis dagpassen zijn tijdelijk niet beschikbaar wegens het beperkt aantal plaatsen tijdens de Corona-periode. Dank voor jullie begrip.

THE JOY OF SPORTS. BECAUSE WE ALL LIKE TO HAVE A GOOD TIME! 

 

Sporten. Ontspannen. Genieten. Samen zijn. Onder 'sporten' verstaan we het totaalpakket. En daarom willen we bij Distrikt 7 net dat ietsje meer bieden, net dat ietsje anders zijn dan de doorsnee fitnessclub. Niet enkel een leuke workout aanbieden, maar iedereen goed doen voelen, iedereen zijn doelen doen bereiken. Sporten in een vertrouwde, huiselijke omgeving, gemotiveerd worden door enthousiaste lesgevers en medesporters, genieten van een zware inspanning, grenzen verleggen, ontspannen na een intensieve training. Omdat sporten een leuke ervaring moet zijn!