D7 gear

Your own D7 gear
The Distrikt 7 support'ers kit

Inmiddels zijn de deuren van jullie favoriete sportclub alweer meer dan een week gesloten. Met pijn in het hart, want we missen oprecht jullie vrolijke aanwezigheid.
Jullie steunende en meelevende berichten van de afgelopen weken hebben ons niet onberoerd gelaten. Dat we de beste klanten van het land hebben, wisten we uiteraard al ;-)
Maar toch zijn we enorm verrast door de vloed aan liefde en steun, waarvoor dank!

Een heel aantal onder jullie gingen nog een stapje verder in het steunen en boden aan om het lidgeld door te laten lopen. Dit verraste ons wel. En hoewel we het een ontzettend lief en genereus gebaar vinden, kunnen we jullie geld niet aanvaarden zonder iets in de plaats terug te geven. Maar dat heeft ons wel aan het denken gezet. Zoals we de voorbije weken en maanden creatief aan de slag zijn moeten gaan, doen we dat ook nu opnieuw. Distrikt 7 ligt velen nauw aan het hart, zo merken we. En hoewel tijden als deze erg moeilijk zijn voor een jonge onderneming als de onze, blijft het belangrijk om onszelf steeds weer opnieuw uit te vinden zodat jullie de weg naar ons blijven vinden en wij naar jullie.

Dus... wat brengt dit met zich mee? Tijdens de outdoor sessies kwam het terloops ter sprake, maar inmiddels is het idee volledig uitgewerkt: onze eigen D7-gear. Omdat we voelden dat velen onder jullie iets wilden betekenen voor ons, hebben we een leuk pakket uitgewerkt waar jullie handig van gebruik kunnen maken tijdens het sporten. Onze 'D7 support-ers kit' bestaat uit een leuke sportrugzak, een zachte superabsorberende fitnesshanddoek en een zeer mooie waterfles. Een originele manier om ons te steunen en in ruil ontvang je een tijdloos sportpakket. 

Wie het pakket graag nog een beetje wil uitbreiden, kan dat met een leuke (en vooral zeer warme) D7-sweater. Of een cool sportshirt met lange mouwen, ideaal voor je workout buiten.

Hoe bestel je nu onderstaande artikelen? Wel, leden dienen zich gewoon aan te melden met hun account en kunnen via de webshop op de ledenpagina hun favoriete artikelen aankopen.

Ben je geen lid, maar wil je toch graag een leuk gadget kopen? Stuur dan zeker een mailtje naar info@distrikt7.be en we helpen je graag verder!

Distrikt 7 support'ers kit - € 42,50
- zachte, superabsorberende handdoek
- waterfles: 500 ml
- rugzak: inhoud 20 l


Sportshirt voor mannen - € 33
Sportshirt met lange mouwen beschikbaar in de maten S - M - L - XL - 2XL

DISTRIKT 7 sweater - € 33

Zachte, warme sweater beschikbaar in de maten XS - S - M - L - XL - 2XL - 3XL

Sportshirt voor vrouwen -  € 33

Sportshirt met lange mouwen beschikbaar in de maten XS - S - M - L - XL