aanbod

BBB

Shape it up! Een doelgerichte, low-impact workout mét resultaat. Tijdens deze heerlijke figuurtraining werk je 'van top tot teen' aan de versteviging van je lichaam!

Core

Tijdens de les core leggen we de focus voornamelijk op buik- en rugspieren . Zo denken we meer aan onze houding, houden we ons lichaam gezond en voorkomen we (lage) rugklachten.

HIIT

Intensieve oefeningen die we herhalen in een aantal reeksen waardoor onze hartslag flink de hoogte in gaat. Om onze conditie flink te verbeteren, maar ook om onze spieren op de proef te stellen.

Pilates

Werken op je diepe spieren, flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en een goede houding? Dan is pilates iets voor jou. Beginnend of gevorderd? Verschillende variaties en gradaties mogelijk! Van instaples tot pilates met bal!

Power 

Trainen op kracht en uithouding in kracht. Power is de ideale les als je wil werken aan je hele lichaam. En de zwaarte van de les pas je toch gewoon aan je eigen wensen aan!

Seniorenfitness 

Een speciaal bewegingsprogramma voor senioren: lage instapdrempel, leuke aangepaste oefeningen en toch een individuele begeleiding binnen een gezellig groepsgebeuren. Omdat iedereen moet blijven sporten.

Sh'dance

Dance, sweat, smile! Verbeter je conditie, coördinatie en flexibiliteit op de leukste beats van vroeger en nu. Verstand op nul, alleen positieve vibes en zweten maar!

Spinning

Verbeter je conditie in een mum van tijd en verbrand calorieën als nooit tevoren! Gewoon fietsen brengen we naar een hoger niveau. Ook voor beginners! 

Step Fatburn

De leukste choreo's op de step. Stevige beats en sweat mode on! Een intense conditietraining waarbij je een uur lang al je zorgen vergeet!

Yoga

Streef naar je innerlijke balans! Kom terug in contact met je lichaam, leer bewust voelen en maak ruimte in je hoofd. We werken op ademhaling, ontspanning en soepelheid.

(yin) aireal yoga

Je gebruikt je lichaam, de zwaartekracht en een hangmat. Deze discipline werkt in alle zachtheid in op je lichaam. Je souplesse, balans, kracht en vertrouwen verbeteren. Ook ideaal ter relaxatie!.

Zumba 50+

De combinatie van een leuke figuurtraining met het swingende van een sh'dance. Aangepast aan lichaam en leeftijd. Omdat we de machine moeten blijven smeren!