online workout

WE BRING D7 TO YOU!

Nu sporten in je favoriete sportclub even niet kan, brengen we jouw favoriete stukje D7 graag naar jou toe.

Wat moet je daarvoor doen? Wel, het is best eenvoudig. Leden klikken gewoon op de link voor de online lessen. Niet-leden maken eerst een account aan en klikken als tweede stap op de link voor de online lessen. Eens op de link geklikt, kan je je favoriete workout of zelfs meerdere lessen boeken. 

We laten 100 deelnemers toe, dus er is voldoende plaats voor iedereen. We zetten onze rooster steeds een week op voorhand open.

Je hebt een les gereserveerd en betaald, hoe verloopt het nu verder? Een half uur voor aanvang van de les ontvang je een mail met een link om deel te nemen aan een Zoom-meeting. Je klikt op deze link en Zoom zal je wellicht vragen wat je audio-voorkeuren zijn. Selecteer daarbij 'join with computer audio' en normaal gezien kom je vervolgens in een virtuele wachtkamer terecht. De lesgever zal jullie dan één voor één toelaten in de les. 

Je kan de les volgen op je smartphone of iPad, maar een groter scherm is toch wel een pak handiger. Een computer of laptop is dus zeker aangeraden. Of voor de techneuten onder jullie: je zou de les ook via je televisiescherm kunnen volgen als je televisie internetverbinding heeft. Er zijn dus heel wat mogelijkheden! 

Zorg ook steeds voor een goede internetverbinding. Maak dus steeds gebruik van WiFi of internet met een vaste kabel. Streamen via 4G is niet optimaal. Bovendien worden beeld- en geluidskwaliteit niet alleen bepaald door onze maar ook door je eigen opstelling. We hebben zelf een hele opstelling gemaakt om zo goed mogelijk beeld en geluid door te sturen. Maar hoe het bij ieder van jullie doorkomt, kan ook bij jouw thuis van heel wat factoren afhangen zoals internetverbinding, type/kwaliteiten boxen, scherm, ... en daar hebben wij natuurlijk geen controle over. Wat de kwaliteit van het geluid betreft: hoe beter je boxen, hoe beter het geluid. Logisch. 

Een online les geeft natuurlijk niet dezelfde vibe zoals in een gewone les, maar we zijn vooral erg blij om jullie weer te zien en jullie weer aan het werk te kunnen zetten. Dus laat ons vooral genieten van het virtueel samen zijn en het sporten. Want op die manier zitten we toch niet stil!


Voor ons is het ook allemaal nog betrekkelijk nieuw, maar we hopen dat het allemaal goed en wel zal verlopen.

Heel veel plezier en tot snel in jullie eigen sportstudio!


Niet-leden melden zich eerst aan:

Onze rooster:


MAANDAG:

  • 9u30: Zumba 50+
  • 19u00: Hatha yogaDINSDAG:

  • 19u00: Sh'dance
  • 20u15: BBBWOENSDAG:

  • 19u00: Power
  • 20u15: PilatesDONDERDAG:

  • 9u30: Zumba 50+
  • 19u00: BBB
  • 20u15: Sh'danceZATERDAG:

  • 9u15: Sh'dance

Opmerking: voor alle lessen heb je een matje nodig. Enkel voor de les Power is het handig om een paar lichtere gewichten en een paar zwaardere gewichten te hebben. Dit kunnen dumbbells zijn, flessen water, ... Laat de creatieve ziel maar in je los!