Covid info

'Wat en hoe?' in deze coronatijden?

Yes, we zijn open! We proberen zoveel als mogelijk de normale werking te hernemen, want de vooruitzichten zien er maar steeds beter uit! Maar uiteraard nemen we graag een aantal zaken mee door van de afgelopen periode, zaken die de hygiëne in onze club en het comfort van onze leden mee bevorderen. Mondmaskers en coronapas zijn dan niet meer nodig, we vragen bijvoorbeeld nog wel steeds om je eigen handdoek en matje mee te brengen. Op deze pagina kunnen jullie de voornaamste informatie vinden over onze corona-aanpak. 

Wat moeten jullie nog weten? 

Reserveren is aangewezen en (bij voorkeur!) online.

Reserveren is aangewezen, want vol = vol. Elke les dient steeds online gereserveerd te worden via de website. De rooster voor de lessen vinden jullie online terug en een les kan zoals gewoonlijk maximaal twee weken op voorhand geboekt worden. Voor fitness hoef je niet langer op voorhand te reserveren.

Wat neem ik mee en waar houd ik rekening mee?

Een mondmasker en coronapas zijn niet langer nodig, maar je neemt steeds je eigen matje en handdoek mee (geen handdoek = geen toegang tot de club!). Leef steeds de maatregelen na en volg de instructies van de D7-coach goed op. De hygiëneregels blijven essentieel en zijn geafficheerd op de club. Er is ook handgel voorzien in de club.

Ben je ziek? Blijf dan thuis. Ook als iemand van je huisgenoten ziek is, willen we jullie vragen om thuis te blijven.

Dranken zijn vanaf nu weer verkrijgbaar in de club. Breng je toch zelf drank mee vragen we wel om je eigen leeggoed (of ander afval) zelf terug mee naar huis te nemen.

Sporten = materiaal proper achterlaten!

Alle leden die komen trainen, dienen het gebruikte materiaal of toestel volledig en grondig te poetsen. Alles wat je aanraakt, maak je weer proper! Producten voor het reinigen van onze materialen worden uiteraard door de club voorzien.

Hebben we ander materiaal nodig tijdens de lessen?

Sommige lessen vragen om meer dan een handdoek en een matje. Dit materiaal voorzien wij. Al het gebruikte materiaal wordt voor en na de les ontsmet! 

Hoe en wanneer kom ik naar de les?

Probeer zoveel mogelijk met de fiets naar Distrikt 7 te komen. Jullie zijn immers sportief aangelegd en een fietstochtje is toch al een goede opwarming, niet? Het verkeer rond de club moeten we niet te veel belasten. We willen geen onnodige files of obstructies creëren op onze parking en doorgang. Dat kunnen we, zeker nu, beter vermijden. 
Kan je toch niet met de fiets komen? Parkeer je auto dan op de daarvoor voorziene mogelijkheden (op enkele meters is er een grote parking aan het 'Drinkcenter'). Parkeer je auto vooral veilig en legaal, en denk ook zeker aan onze buren! 
We verwachten je ten vroegste 10 minuten voor het gereserveerde uur. Kom zeker niet te laat! 

Kan ik na de les opnieuw iets blijven drinken?

Yesss!!! Onze bar is opnieuw open en uiteraard kijken we enorm uit naar jullie gezellige babbels in onze club.

Kan ik nog een losse les boeken?

Dat kan zeker! Een losse beurt voor fitness, groepslessen of spinning kost € 10, voor yoga € 12.

Kan ik een geboekte les annuleren?

Liefst niet ;-) Het kriebelt bij velen om te komen sporten. Ieder plaatsje is dus van belang. Afbellers willen we dus kost wat kost vermijden. Je kan zelf je gereserveerde les annuleren tot 8u voor aanvang van de les. Annuleer dus tijdig, want enkel dan kan je je beurt recupereren. 

Heb je een abonnement? Dan kan en dien je ook te annuleren als je niet kan, ook ten laatste 8u voor aanvang van de les. Vier 'no shows' zonder annulatie? Je kaart wordt tijdelijk geblokkeerd. Wend je naar onze balie voor meer informatie en heractivatie (hiervoor zal een forfaitair bedrag gelijk aan twee lossen beurten worden aangerekend).

Losse beurten worden niet terugbetaald.

Dus...

We garanderen jullie dus tegelijk een leuke, maar veilige workout. We volgen nauwgezet de voorschriften op en staan in direct overleg met de lokale overheid. Jullie veiligheid, gezondheid, maar ook mentale welzijn zijn voor ons prioritair.

Heb je nog vragen? Dan kan je ons altijd bereiken op info@distrikt7.be

Wij kijken er alleszins enorm naar uit om jullie weer te mogen ontvangen. Het zal deugd doen jullie vele enthousiaste gezichten weer te zien!

Laten we samen werken aan een gezonde en sportieve levensstijl!

Hopelijk tot snel!

Team Distrikt 7


Niet-leden melden zich eerst aan: